Gölbaşı Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan ‘Kent Rehberi’ sayesinde vatandaşlar nöbetçi eczaneden camilere, ticarethanelerden sağlık kuruluşlarına bir tıkla ulaşabiliyor.

Tarım, turizm, öğrenci, sanayi ve spor kenti olarak tanımlanan, yeşilin ve mavinin başkenti Gölbaşı, “Gölbaşı’nın 5G’si” ile beraber sürdürülebilirliğin ve teknolojinin de merkezi oldu. Gölbaşı’nın “G” harfinden yola çıkılarak oluşturulan Genç, Güvenlik, Geri Dönüşüm, Gelişmiş, Gelecek ilkeleriyle peş peşe yapılan teknolojik hamleler kapsamında oluşturulan Kent Rehberi vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

Gölbaşı Belediyesi’nin internet sitesi ve telefon uygulamasında hizmet veren Kent Rehberi’nde vatandaşlar ihtiyaç duyduğu tüm kurum ve kuruluşların adreslerine ulaşabiliyor.

Kent Rehberi’nde dini tesisler, eğitim, finans, kültür, sağlık, spor, ticaret, turizm merkezleri, park bahçeler ve yeme-içme mekânlarının adreslerine kadar birçok bilgi yer alıyor. Rehberde sadece Gölbaşı’ndaki değil, Ankara’daki tüm nöbetçi eczanelerin bilgisi bulunuyor.

Uygulamada imar durum belgesi, ada parsel ve numarataj sorgulaması da gerçekleştiriliyor.

Gölbaşı’na gelen vatandaşlar, uygulama sayesinde aradığı merkezlerin adreslerine bir tıkla ulaşabiliyor.

Kent Rehberi’nde ayrıca Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan yeşil ile mavinin bir arada olduğu, Mogan’dan Eymir’e kadar uzanan bisiklet yollarının güzergâhı da yer alıyor.

Uygulamaya girenler Gölbaşı’nın eşsiz güzelliklerini uydu görüntüleriyle keşfediyor.