Umutlu Yaşam ve Uygulama Merkezi (UYUM) öğrencileri, nostaljik tramvayla ilçe turu yaptı. Çalan müziklerle doyasıya eğlenen öğrencilere, Başkan Ramazan Şimşek de eşlik etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in Büyük Gölbaşı Merkez Projesi kapsamındaki projelerinden biri olan, yerel esnafa önemli katkı sağlaması beklenen nostaljik tramvaylar, seferlere başladı. Her saat başı ücretsiz hizmet veren Mogan ve Eymir isimli tramvayların özel konukları, Gölbaşı’nda yaşayan engelli bireylerin sosyal yaşamda daha fazla yer edinmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Umutlu Yaşam ve Uygulama Merkezi’nin öğrencileri oldu.

Atatürk Sahil Parkı durağından tramvaylara binen öğrenciler, ilçeyi turladıktan sonra tekrar aynı durakta indi. Gezi sırasında öğrencilere Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de katıldı. Başkan Şimşek, çalan müziklerle doyasıya eğlenen öğrencilere eşlik etti.

Gezi, sahilde öğrencilere çay ve gözleme ikram edilmesiyle son buldu.

“Onlar bizim vazgeçilmezlerimiz”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “UYUM öğrencilerinin sosyalleşmesi, her alanda hayatın içinde olmaları bizim için çok önemli. Bugün de Gölbaşı’na nostaljik bir hava getiren tramvaylarımızda onları misafir ettik. Onların mutluluğu bizim için çok önemli. Onlar bizim vazgeçilmezlerimiz. Engelsiz bir Gölbaşı için çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.