Türkiye’nin en büyük Drift ve Otomobil Festivali Yer6Fest’te sahne alan sevilen sanatçı Yener Çevik, Gölbaşılılara unutulmaz anlar yaşattı.

Heyecan ve tutkunun bir arada olduğu Türkiye’nin en büyük Drift ve Otomobil Festivali “Yer6Fest”, Gölbaşı Fuar Alanı’nda (Oğulbey Mah. Konya Yolu 10. Km Kurban Pazar Yeri ) başladı.   Festival alanına sabah saatlerinden itibaren binlerce insan katıldı. Festival alanında gündüz seansında drift ve off-road gösterileriyle adrenalin tavan yaptı. Akşam saatlerinde ise sahneye sevilen sanatçı Yener Çevik çıktı. Çevik, şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

“Ben Ramazan ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım”

Konser alanında gençlerle bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Bu tesisleri sizin için yaptık.  Trafik kurallarına uyalım. Motor sporlarını bu gibi güvenli alanlarda yapalım. Kimsenin can güvenliğini tehlikeye atmayalım. Ben Ramazan ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım” dedi. Gençlerle şarkılara eşlik eden Başkan Şimşek, vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı.