Gölbaşı Belediyespor’da Musa Şahin’in MHP İlçe Başkanı olmasının ardından Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirdi. Yapılan Genel kurulda, kulübün yeni başkanı İbrahim Karagöz oldu. 

İbrahim Karagöz, genel kurulda üyelerin büyük çoğunluğunun güvenini kazanarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Yeni başkan İbrahim Karagöz, genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada, "Gölbaşı Belediyespor'un başkanı olmak benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Kulübümüzün köklü geçmişi ve büyük potansiyeliyle daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Bu dönemde, tüm üyelerimiz ve yönetimimizle birlikte el birliğiyle çalışacağız" dedi.

Yeni dönemde kulübü daha da yukarılara taşımayı hedeflediklerini belirten Karagöz, "Gölbaşı Belediyespor'un zengin mirasına uygun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sporun yaygınlaştırılması, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve kulübümüzü daha rekabetçi bir konuma getirme amacıyla Gölbaşı halkımız ve taraftarlarımızla, Gölbaşı Belediye Başkanımız Ramazan Şimşek’in de desteğiyle projelerimizi hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Karagöz, eski yönetim kurulu üyeleri ve bir önceki kulüp başkanı Musa Şahin ve Belediye başkanı Ramazan Şimşek’e verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini sunarak, "Geçmiş dönemde yapılan emekliği ve katkıları unutmak mümkün değil. Bu süreçte hep birlikte çalışarak Gölbaşı Belediyespor'u daha iyi yerlere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

ŞAHİN’DEN KARAGÖZ’E TAM DESTEK

MHP İlçe Başkanı olması nedeniyle kulüp başkanlığından ayrılan Musa Şahin de görev yaptıkları yönetim kurulu üyeleri, sporculara ve çalışanlara verdikleri emek nedeniyle teşekkür ederek, yeni seçilen yönetime ve İbrahim Karagöz’e başarı dileklerinde bulundu.

Şahin, Gölbaşı Belediyespor’un başarısı için yeni yönetime destek vermeye devam edeceklerinin de altını çizdi.