Gölbaşı Halk Eğitim Merkezince yıl sonu sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kaya konuşmasıyla devam etti.

Mustafa Kaya, konuşmasında şunları kaydetti:

" Bu eğitim öğretim yılında yetişkinlerin öğrenmelerine yardımcı olmak amacıyla müdürlüğümüz bünyesinde açılan 231 genel kurs ile 4424 kişi, 220 meslek kursu ile 3441 kişiye eğitim verdik. Ayrıca 38 aile okulu eğitimi kurslarıyla 762 kişiye ulaştık. 24 okuma yazma kursunda 125 vatandaşımıza eğitim vererek okuma yazma seferberliğine katkı sağladık. Her yıl olduğu gibi bu yılda eylül ayından bu yana hem mesleki gelişim alanında hemde kişisel gelişim alanında çeşitli kurslarla yetişkin eğitimimize devam edeceğiz"

Folklor ekibinin gösterisinin ardından kurdele kesimiyle sergi açılışı gerçekleştirildi.

Serginin gezilmesinin ardından Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ebru sanatı uygulamasını gerçekleştirdi.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen açılışa, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mikail Arıkan, Gölbaşı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Kaya ve kursiyerler katıldı.