Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde, Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen "Okul Sporları Müsabakaları" kapsamında ödül töreni düzenlendi.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan ödül töreninde bir konuşma gerçekleştiren Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden Şimşek, "Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak toplumun her kesimine sporu ulaştırıyoruz. ‘Gölbaşı’nda sporsuz kimse kalmayacak’ sözümüzü tutuyoruz. 2022-23 eğitim öğretim yılı spor okullarına 10 branşta bin 500 öğrenci katıldı. Bununla beraber Ankara’da bir ilki gerçekleştirerek, Eymir ve Mogan göllerimizde plaj voleybolu, ayak tenisi Survivor ve oryantring yarışmalarını düzenledik." dedi.

Konuşmanın ardından Okul Sporları Müsabakalarında dereceye giren okullar ödüllerini Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve ilçe protokolünün elinden aldı.

Törenin ardından Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden Şimşek’in isteği özerine gençleri spora teşvik etmek ve özendirmek için Gölbaşı İlçe Protokolü eşofmanları giyerek spor yaptı. Etkinlik penaltı atışlarıyla sona erdi.

Gölbaşı Belediye Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda yapılan ödül törenine Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden Şimşek, Gölbaşı İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ekici, Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Şahin, Güneşspor Kulüp Başkanı Aykut Akalın, içe protokolü, turnuvalarda dereceye giren okulların öğrencileri ve öğretmenler katıldı.