Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi’nin, 13 Kasım günü yapılan 8. Birleşiminde Gölbaşı Belediyesi’nin 2024 Mali yılı tahmini bütçesi 1 Milyar 675 milyon 874 bin TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Bütçelerinin onaylanmasının ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, kürsüden meclis üyelerine teşekkür ederek konuşma yaptı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, dengeli ve sağlam bütçeler yaptıklarını vurgulayarak “2019’da göreve geldiğimizde seçim beyannamemizde ne vaat ettiysek %98’ini tamamladık. Seçim beyannamemizde olmayan Nostaljik Tramvay, Uluslararası Bilardo Kompleksi, Tulumtaş Mağarası, Buz Pateni ve Tırmanma Salonu, Fuar Alanı, Üniversiteliler Caddesi gibi kalıcı eserlerimizle ilçemizi güzelleştirirken dengeli bir şekilde bütçemizi yönetiyor, emin adımlarla büyümeye de devam ediyoruz. 150 milyon TL bütçe ile almış olduğumuz belediyemizi bugün sizlerin de oyladığı şekilde 1 milyar seviyelerine çıkarttık. Ben bunları tek başıma yapmadım, ilçemdeki 31 meclis üyemizle birlikte yaptım. Buradan AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti meclis üyelerime teşekkür ediyorum. İlçemizden seçilip büyükşehir meclis üyesi olarak seçilen meclis üyelerimize ve belediyemizdeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gölbaşı'nın gelişimi ve vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.