Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi'nde, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Şimşek, MHP Genel Merkezi'nde düzenlenen törenle adaylık başvuru evraklarını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a teslim etti.

Yapılan başvuru sonrasında Şimşek, sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaparak, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Gölbaşı Belediye Başkan Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Allah utandırmasın." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen başvuru törenine partililerin yoğun ilgi gösterdiği görüldü. MHP'nin yerel yönetimlerde güçlü bir kadroyla seçimlere girmeye hazırlandığı belirtilirken, Ramazan Şimşek'in aday adaylık süreci ise partililer arasında olumlu bir karşılık buldu.

Mahalli İdareler Seçimleri'ne yönelik aday adaylığı başvurularının devam ettiği MHP'de, önümüzdeki günlerde diğer aday adaylarının da başvurularını gerçekleştirmesi bekleniyor.