Gölbaşı’nda CHP’nin en etkin isimlerinden olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Bayram Duman Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen duyurdu.

Aday Adaylığını bir açıklamayla kamuoyuna duyuran Bayram Duman şu ifadeleri kullandı;

“Kıymetli Gölbaşılı Hemşehrilerim,

Sizlere, Gölbaşı Belediye Başkanlığı için aday adayı olma kararımı duyurmanın gururunu yaşıyorum.

Gölbaşı'nın zengin kültürel mirası ve sıcakkanlı insanlarına derin bir bağlılık duyuyorum.

Sizlerle birlikte Gölbaşı'nı daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir bir yer haline getirmeyi amaçlıyorum. Sosyal ekonomik kalkınma, benim için öncelikli bir konudur. Gölbaşı'nın her kesiminde yaşayan vatandaşlarımızın refah seviyelerini arttırmak, adil bir paylaşım ve destek sağlamak amacımızın temelini oluşturuyor.

Girişimcilerimize destek vererek yeni iş olanakları yaratmak, eğitim ve kültür alanlarında projeler geliştirerek gençlerimizin geleceğini güçlendirmek için hep birlikte çalışacağız.

Ayrıca, sosyal yardımlar ve destek programları aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere uzanacak elimizi daha da güçlendireceğiz.

Gölbaşı'nın güzelliklerini koruyarak, çevre dostu projelerle kentimizi daha yeşil ve sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek hedefimizdir. Hep birlikte, Gölbaşı'nın kalbindeki bu güzel değişim yolculuğuna katılarak, BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ.

Sizlere olan sorumluluğumu en iyi şekilde yerine getireceğimden emin olabilirsiniz. İnsan odaklı, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Gölbaşı'nın geleceğine yön vereceğimiz bir dönem için desteklerinizi bekliyorum.

Gölbaşı için birlikte daha güzel yarınlar inşa etmek amacıyla yaşadığım kentte taşın altına elimi koymaya hazırım.

Bayram DUMAN

S.M.Mali Müşavir

Cumhuriyet Halk Partisi

Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı