Gölbaşı Belediyesi, deprem bölgesinde görev yapan belediye personellerine teşekkür belgesi verdi.

Gölbaşı Belediye Meclis Solunun da gerçekleşen tören ile Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giderek görev alan Gölbaşı Belediyesi personeline teşekkür belgesi taktim edildi.

Törene Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanriverdi, Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve deprem bölgesinde görev yapan belediye personelleri katıldı.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanriverdi,

“Deprem bölgesine ilk giden ekip Gölbaşı Belediyesi ekipleri oldu. Hemen akabinde arama kurtarma aş evi ve teknik ekip olarak 3 gruba ayrılarak, takriben 100 arkadaşımız gönüllü olarak bölgeye intikal ettiler. Yer belirlemesi yaparak konuşlandık ve aşevi, gıda ve ihtiyaç malzemelerimizi dağıtacağımız pazarımızı ve ara kurtarma ekibimizle beraber Gölbaşı Belediyesi Ankaralı olarak orada onurla ve gururla çalıştık ve orada bir sürü cana dokunduk. Bu anlamda bu fırsatı bize veren gölbaşı belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, gölbaşı halkına ve kaymakamlığımıza teşekkür ediyorum. Gecelerini gündüzlerine katan ve orada bizi temsil eden arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Gölbaşı Belediyesi mesai arkadaşlarım özerine düşen her şeyi yapıyorlar.”

Konuşmaların ardında Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giderek görev alan Gölbaşı Belediyesi personeline teşekkür belgesi taktim edildi.