Gölbaşı Belediyesi ekipleri, sivrisinek larvaları, hamam böcekleri, fareler ve diğer haşerelere karşı ilçedeki kanalizasyonlarda, dumanlama makinesiyle ilaçlama yaptı.

Gölbaşı Belediyesi, vatandaşların rahat, güvenli ve sağlıklı bir ortamda yaşamını sürdürmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçedeki kanalizasyonları sivrisinek larvaları, hamam böcekleri, fareler ve diğer haşereler karşı ilaçladı. İlaçlama sırasında ekipler gerekli tüm güvenlik önlemlerini aldı.

Sıcak ilaçlama dumanlama makinesiyle yapılan ilaçlama sırasında ekolojik dengeye zarar vermeyen ilaçlar kullanıldı. Kanalizasyona gönderilen dumanlı ilaç yaklaşık 150-200 metre ileri kadar gidebiliyor.

“EKİPLERİMİZ YILIN 365 GÜNÜ SAHADA”

“Önceliğimiz vatandaşlarımızın sağlığı” diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Vatandaşlarımızın daha sağlık bir ortamda yaşamaları için yılın 365 günü ekiplerimiz sahada. Haşere, böcek ve fare gibi zararlılara karşı mücadeleye büyük önem veriyoruz. İlçemizin tüm mahallelerinde yapılan ilaçlama sırasında son teknolojik makineler kullanıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltip sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz. Gölbaşı’mız Ankara’nın en temiz ilçesi seçildi. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha temiz, daha sağlıklı bir Gölbaşı mümkün, bunun için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.