Gölbaşı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Toplantısı gerçekleşti. Gündem maddelerinin okunması ile başlayan toplantıda; 2024 yılı Gölbaşı Belediye Meclisi’nin performans programı ve bütçe görüşmeleri yapıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, göreve geldiğinden itibaren üretken ve yatırımcı bir belediyecilik izleyerek bütçeyi 10 kat artırdıklarını söyledi. 

Meclis üyelerinin ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda; Gölbaşı Belediyesi’nin 2024 yılında ilçede yapacağı tüm çalışmalar için hedeflenen bütçe ortaya kondu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in yönetiminde gerçekleşen toplantıda, 2024 Mali yılı tahmini bütçesi 1 Milyar 675 milyon 874 bin TL olarak oy birliği ile meclisten geçti. Yatırımcı ve üretken Gölbaşı Belediyesi, yatırımlarının tamamını gerçekleştirmesiyle de ön plana çıkıyor.

“Yatırımları Yüzde 7’lerden Yüzde 30’lara Getirdik”

Başkan Şimşek, sözlerine “Bütçemizle ilçemize, ülkemize hayırlı yatırımlar yapmak nasip olsun. Bütün meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. GERÇEKÇİ PROJELER ÜZERİNE EĞİLDİK. Bütçe oranımıza baktığımızda yüzde 30 ile en çok yatırım yapan ilçelerden biriyiz. Yüzde 7’lerden buralara geldik. Yatırımlarımızı da gerçekleştiriyoruz. Yatırımlarımızı gerçekleştirme oranımız yüzde yüz. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başkan Şimşek, “2024 Mali Yılı Performans Programımızda 5 stratejik amacı gerçekleştirmek için 28 performans hedefi ve buna bağlı olarak da 88 faaliyet ve proje gerçekleştireceğiz. “şeklinde devam etti.

“AYAĞI YERE BASAN SAĞLAM BÜTÇELER YAPIYORUZ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yaptığı açıklamasında; 2024 yılı bütçesinin hazırlanmasında emeği geçen müdürler ve personeller başta olmak üzere herkese teşekkür ederek; “2024 yılı bütçemiz; 1 Milyar 675 milyon 874 bin TL. Gölbaşı bir kasaba belediyesi değil, büyüyen ve metropol bir ilçe. Gölbaşı Belediyesi siz değerli belediye meclis üyelerimizin de desteği ile güzel işler başarmaya devam ediyor. Bizim almış olduğumuz kararlar sapmıyor. Ayakları yere basan sağlam bütçeler yapıyoruz. Yapılan her güzel iş Gölbaşı halkına yapılıyor. Bütçelerimizi denk bir şekilde yapıyoruz. Vatandaşlarımız ve halkımız için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.