Gölbaşı Belediye Meclisi ağustos ayı son oturumu gerçekleşti.

Gölbaşı Belediye Başkanvekili Özer Polat başkanlığında gerçekleşen son oturumda gündem maddelerinin okunmasının ardından meclis gündem dışı konuşmalarla sona erdi.

Mecliste gündem dışı söz alan CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Fikret Bahadan, Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akbelen Ormanında ağaçlar kesiliyor iddialarına ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi.

Fikret Bahadan yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bu ay içerisinde değerli basın mensuplarımızın bir basın günü oldu, acıyla tatlıyla yaşadığımız bu ortamda sizlerin bu kıymetli basın gününü kalbi duygularımla kutluyorum.

Biliyorsunuz doğanın bütün dengelerini el birliği ile yaşayan insanlar küçük çıkarları için gelecekte çocuklarımızın torunlarımızın yaşayacağı bizlerin yaşayacağı dünyayı karartmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Şuan Akbelen Ormanlarını kesme var. Gerçekten içler acısı bir durum. Devletin Ormanı koruması gereken bu noktada devlet eliyle devlet baskısıyla ormanlar yok ediliyor. Bu ormanların yok edilişiyle gelecekte çocuklarımız su bulamayacaklar bugünün koşullarında yaşadıklarımızda Ankara’da İstanbul’da su seviyesi oldukça alt seviyede, hava sıcaklıkları üst seviyelere çıktı. Sebebi doğamızı doğru dürüst koruyamadığımızdan dolayı. Bunlara önlem alamazsak dur diyemezsek gelecek nesillere kötü bir dünya bırakacağız. Bütün meclisteki grupları çağırıyoruz. Gelin yaşanılabilir bir dünya için yapılan bu orman katliamını hep birlikte kınayalım, ormanlarımıza ve dünyamıza sahip çıkalım. ” dedi.