Gölbaşı Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısı son oturumu Gölbaşı Belediyesi Meclis Salonunda Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek başkanlığında gerçekleşti.

Gündem maddelerinin ve önergelerin ardında mecliste gündem dışı söz alan AK Parti Gölbaşı Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Fatih Yaşlıoğlu, 2023 yılının kutlayarak, “Sarıkamış Harekâtının 108. Yıl dönümü dolayısıyla Sarıkamış Şehitlerini ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyorum” dedi.

İyi Parti Gölbaşı Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Saniye Çiftçi Ertürk’ün yeni adliye binasını ile ilgili sorusuna da cevap veren Yaşlıoğlu “Haymana Yolunda arsası temin edildi. Çalışmalar devam ediyor. O projeden geri dönüş yoktur” dedi.

AK Parti Gölbaşı Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Fatih Yaşlıoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında seçim mottomuz olan Türkiye 100 yılına girmiş bulunmaktayız. İnşallah büyük Türkiye’yi hep beraber çalışmalarımızla inşa edeceğiz.  Bütün dünyayı saran enflasyonda bizim ülkemizde etkilenmektedir. Ama iktidarımız bunu muinimize etmek için birçok destek açıklamaktadır. Ekonomisi kötü olan bir ülkenin bunu yapması mümkün değil tabi ki, bir yerden kısmadan bunları yapmakta zor. Ama çok şükür ki AK Parti iktidarımız vatandaşın yanındadır. Her zamanda yanında olmaya devam edecektir”