Gölbaşı Darüşşifa Eğitim Kurumları öğrencileri yeni bir yüzyılın mimarları olma yolunda önemli bir adım attı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başlattıkları inisiyatif doğrultusunda, kendi kalemimizden yazdıkları bir kitabın satışından elde ettikleri geliri, Gazze'deki arkadaşlarına yardım etmek amacıyla bağışlama kararı aldılar.

Okulun sosyal medya sayfasından yapılan açıklamada, "Tarihimiz boyunca hakkın ve adaletin yanında, barışın ve huzurun temsilcisi bir milletin çocukları olarak, dünyaya eskiden olduğu gibi adalet ve nizamın hakim olacağı yeni bir yüz yılın mimarları olmaya ant içerken, başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk projemiz doğrultusunda, Darüşşifa Eğitim Kurumları öğrencileri olarak her daim barış içinde yaşamanın önemini vurgulamak ve tüm dünyaya ses olabilmek adına, kendi kalemimizden yazdığımız bu kitabın satışından elde edilen gelirleri Gazze de ki arkadaşlarımıza bağışlıyoruz" denildi.

Darüşşifa Eğitim Kurumları'nın öğrencileri, kendi yazdıkları kitabın satışından elde ettikleri geliri, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için titizlikle çalışıyorlar. Bu yardım eli, barışın ve dayanışmanın önemini vurgulamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Gazze'ye yönelik bu yardım projesi, öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmesi, toplumsal dayanışmayı artırması ve dünya genelinde barışın ve adaletin tesis edilmesi için atılan küçük ama etkili bir adım olarak kaydediliyor.