CHP İlçe Başkanı Yılmaz, gündeme getirdi

Şahin Sevin İlköğretim Okulu “Depreme dayanıklı değil” iddiası

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Karşıyaka Mahallesinde bulunan Şahin Sevin İlköğretim Okuluna “Depreme dayanıklı değil” raporu düzenlendiği iddialarının olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Başkan Yılmaz “Şahin Sevin İlköğretim okulu adına depreme dayanaklı olmadığı ile ilgili rapor düzenlendiğine dair birtakım duyumlar alıyoruz” diyerek “İddialar doğru mudur?” diye sordu.

Yetkililerden konu ile ilgili açıklama beklediklerini vurgulayan CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Bu konu ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesi için yetkili kişilerin açıklama yapması bizim en büyük temennimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın sosyal medya paylaşımının tamamı şu şekildedir;

“Şahin Sevin İlköğretim okulu adına depreme dayanaklı olmadığı ile ilgili rapor düzenlendiği ile birtakım duyumlar alıyoruz. İddialar doğru mudur? Bu konu ile ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesi için yetkili kişilerin açıklama yapması bizim en büyük temennimiz olacaktır. Yeni eğitim- öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlerimizin durumu ne olacaktır? Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımlar.”