Gölbaşı Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü sporcusu Yakup Alperen Kaysi, Mardin’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında 51 kg Genç Erkekler Full Contact branşında tüm rakiplerini nakavtla kazanarak 2023 Türkiye Şampiyonu olarak Altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2023 faaliyet programında yer alan ve 6-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Türkiye'nin dört bir yanından gelen farklı sıkletlerde 7 bin sporcunun katılımıyla Mardin Altuklu Kapalı Spor Salonunda düzenlendi.

Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü Başkanı,Milli Takım Antrenörü ve hocası Şenol Kaysi açıklamasında;

“Sporcumuz ve de oğlum Yakub Alperen Kaysi KickBoks Milli Takım Kriterlerinden olan Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kickboks Turnuvası'nda Şampiyon oldu, İstanbul'da Düzenlenen 8. Uluslararası Dünya KickBoks Kupası'nda Şampiyon oldu. Son olarak Mardin’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Genç Erkekler 51 kg Full Contact branşında 4 maçını da nakavtla kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu”

Şehit Yakınları Gaziler ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Kaysi açıklamalarına şöyle devam etti;

“Yakub Alperen Kaysi 3'te, 3 yaparak tam puan alıp 1.sıraya geçerek Kick Boks'ta 2. kez Milli formayı giyerek,  25 Ağustos-03 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek. Milli sporcumuzu üstün başarısından dolayı tebrik ediyor, Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyoruz. Ayrıca Bize Dünya Kupasında Sponsor olan MAYAFED Başkanı Enver Yılmaz'a ve MAYAFED Eskişehir İl Temsilcisi Sönmez Işık'a Ve Mardin’de Düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Sponsor olan A Life Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fettahlı'ya ve Kardeşi Mahmut Fettahlı'ya teşekkür ediyoruz.

Gölbaşı Belediye Başkanı Sn. Ramazan Şimşek Bey, Gölbaşı’lı iş İnsanlarımızdan Gölbaşı'nın Gururu Olmaya devam eden KickBoks ve Taekwondo branşlarında KickBoks Dünya Şampiyonu, Taekwondo Avrupa Multi Oyunları Şampiyonu olan Milli sporcumuza destek vermelerini bekliyoruz”