Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak'a destek olmak için Gölbaşı'nda seçim çalışmalarını yürüttü.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak ile birlikte Gölbaşı Merkez Camisinde Cuma namazı sonrasında Gölbaşı esnafını gezdi.

Esnaflarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Destici, vatandaşlarla da bir araya gelerek, destek istedi.

“ASGARİ HANE GEÇİM RAKAMI BELİRLEYECEĞİZ”

Esnaf ziyareti sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Başta alt gruplarımız olmak üzere, emeklilerimizin ve asgari ücretlilerimizin hepsinin yanındayız. Sesi ve soluğu olmaya devam edeceğiz. Biliyorsunuz bir asgari ücret tespit komisyonu var ve bu çalışanlarımızla ilgili bir asgari ücret tespit ediyor. Biz şimdi buna ilave Büyük Birlik Partisi olarak milletin bize yetki verdiği belediyelerde biz asgari hane geçim rakamı belirleyeceğiz. Bu seçim beyannamemizde de bu yer alacak. Mesela diyelim ki Gölbaşı için 20 bin lira oldu ve dört kişilik bir hanede sadece 1 asgari ücretli çalışıp 17 bin lira alan varsa, o 20 bin ile 17 bin ile arasında ki 3 binlik farkı belediyemiz o vatandaşa o haneye sosyal yardım olarak ödeyecek” ifadelerini kullandı.

“CUMHUR İTTİFAKININ BİR PARÇASIYIZ”

Cumhur İttifakı’nın bir parçası olduklarını belirten Mustafa Destici, “Biliyorsunuz ki biz Cumhur ittifakının bir parçasıyız. 14-28 Mayıs seçimlerinde ve geçmiş seçimlerde de birlikteydik. Yani biz kurulduğundan beri Cumhur ittifakının içinde olan bir siyasi hareketiz. Şimdi bu yerel seçimlerde de başta büyük şehirler olmak üzere bazı kritik illerimizde iş birliklerimiz devam edecek. Görüşmeler bu yönde biz de tabii Büyükşehirler de ve özellikle bizim aday göstermediğimiz ilçelerimiz de biz yine Cumhur ittifakıyla iş birliğimizi sürdüreceğiz. Ama biz seçime Gölbaşı’nda kendi adayımızla giriyoruz ve burada kendi adayımızla yarışıyoruz. Şu anda da biz inşallah çok iyi bir durumdayız. Gölbaşı’nda cok önde olduğumuzu ifade edebilirim. Vatandaşlarımızın gün geçtikçe de teveccühü artıyor. Buradan da vatandaşlarımızı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Koçak’a övgüler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici “ Bizim Gölbaşı belediye başkanı adayımız Gökhan koçak kardeşimiz zaten iki aya yakın bir zamandır burada çalışıyor buranın evladı. Buranın yerlisi ve burada ister köylerinden olsun ister merkezde olsun bütün vatandaşlarımızın tanıdığı, saydığı ve sevdiği birisi. Gökhan koçak Gölbaşı’nda dürüst, çalışkan, ahlaklı,  vatansever ve şehit Muhsin Yazıcıoğlu‘nun kardeşi. Burada Alperen Ocakları başkanlığımızı yapmış, her zaman vatan, millet ve Gölbaşı için her türlü çalışmanın içinde bulunmuş bir kardeşimiz. Aynı zamanda daha önceki dönemlerde Büyükşehir Belediye meclis üyeliği yaptığı için o tecrübesi de var. Dolayısıyla hem Gölbaşı’nı çok iyi tanıyor, Gölbaşıları çok iyi tanıyor ve Gölbaşılar da kendisini çok iyi tanıyor ve seviyor. Benim şu anda gezdiğim bütün esnaflar, kahveler hepsinde hem Gökhan kardeşimizle ilgili olumlu düşünceler duymaktan büyük memnuniyet duydum hem de desteklerinin Gökhan kardeşimizde ve Büyük Birlik Partisi’nde olduğunu duymaktan da büyük bir memnuniyet içerisinde olduğumu da ifade etmek istiyorum”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak'ın hazırladığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde partililerle de bir araya geldi.

Ziyaretlerde BBP Genel Başkanı Destici’ye Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, İlçe Başkanı Orhan Şahin’de eşlik etti.