Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gölbaşı’nda faaliyet gösteren oda başkanları ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

CHP Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak’ın koordinesiyle Gölbaşı’nda faaliyet gösteren oda başkanları ve yöneticileri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Belediye çalışmaları hakkında detaylı bir sunum yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, daha sonra yürütülen veya yürütülmesi planlanan projeler hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Katılımcı ve paydaş yöneticilik kavramını çok önemsiyoruz” dedi.

Gölbaşı’nda faaliyet gösteren oda başkanları ve STK temsilcileri ise belediyenin bu tür toplantılar ile toplumun her kesiminin görüşünü almasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, çektikleri sıkıntıları ve görüşlerini bildirdiler.

Ziyaret, CHP Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak, Koruma Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖLDER) Başkanı Gürsel Demirci, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsa Albut, Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Satılmış Deveci ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı