Gölbaşı Belediyesi tarafından mahalle kültürünü yaşatmak ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen ‘Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’ devam ediyor

20 farklı mahalleden katılan takımlara başarılar dileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, spor çatısı altında mahalle kültürüne katkı sağlayacaklarını söyledi.

Belediye olarak spora büyük önem verdiklerini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı Belediyesi olarak her kesime hitap eden projeler üretiyoruz. Özellikle vatandaşlarımıza yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenliyoruz.  Bu kapsamda mahallerimiz arasında futbol turnuvası yaptık. Bu çalışmamamızla vatandaşlarımız arasında kardeşlik, dayanışma ve birliktelik duygularının pekişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Turnuvanın koordinasyonunu sağlayan Gölbaşı Belediye spor Kulüp Başkanı Musa Şahin ise “Arzu ettiğimiz etkinliklerden birine daha imza atmanın heyecanını yaşıyoruz. Burada asıl amaç mahallelerimizde keşfedilmemiş yetenekli gençlerimizi, keşfetmek, kendilerini göstermelerini sağlayacak ortamlar yaratmak. Ayrıca mahalleler arası kaynaşmayı sağlayacak turnuvanın başlamasıyla birlikte Türk gençliğinin sahada neler yapabileceğini hep birlikte göstermektir” dedi.

Etkinlikten çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise başta Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Birlik, beraberlik ve dostluğun vurgulandığı turnuvanın ilk maçında Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in katılımıyla Gökçehöyük ile Oğulbey takımları mücadele etti. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. Gölbaşıların yoğun ilgi gösterdiği turnuva, oldukça renkli görüntülere sahne oluyor. 

Turnuva usulüyle oynanan ‘Mahalleler Arası Futbol’ turnuvasında dereceye giren takımlara kupa ve çeşitli ödüller verilecek.