Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,  2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin ilk gününde Cemil Yıldırım Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek başarılar diledi.

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk, ortaöğretim ve lise kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, 16 günlük yarıyıl tatilinin ardından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönemine başladı. Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, İş İnsanı Cemil Yıldırım, Kars-Ardahan- Iğdır Dernekler Federasyon Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım ve MEB ilçe şube müdürleri, Gölbaşı Cemil Yıldırım Ortaokulu’nda yeni dönemin heyecanını yaşayan öğrencilerle bir araya geldi.

Sınıfları tek tek gezen Başkan Şimşek ve protokol, öğrenciler tarafından hazırlanan müzik dinletisine katıldı. Başkan Şimşek, dinleyenleri mest eden performansları nedeniyle öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yeni dönemde öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

“Geleceğin, Alper Gezeravcıları, Aziz Sancarları bu sıralarda yetişecek”

Yeni dönemin öğrenciler ve öğretmenler için yeni bir başlangıç olduğunu belirten Başkan Şimşek “Yeni dönem, yeni başarılar, yeni başlangıçlar demektir. 16 günlük aranın ardından yeniden ders zili çaldı. Bizde geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi ziyaret ederek başarılar diledik. Geleceğin, Alper Gezeravcıları, Aziz Sancarları bu sıralarda yetişecek. Belediye olarak tüm imkânlarımızla çocuklarımızın yanındayız. Günde yaklaşık 2 bin öğrencimizi ücretsiz olarak servislerle okullarına bırakıyoruz. Okula yeni başlayan öğrencilerimize kırtasiye desteğinde bulunuyoruz. Etkinlikler, geziler, tiyatrolar düzenliyoruz. Onlar için ne yapsak az. Yeter ki onlar okusun, ülkemize, vatanımıza, milletimize hayırlı bir birey olsunlar.” dedi.