Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Salih Aydemir, rakiplerini açık oturuma davet etti.

Aydemir, Gazetemize yaptığı açıklamada 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yarışacak rakiplerinin canlı yayında yayınlanacak olan ve halkın sorularını cevaplayabileceği açık oturuma davet etti.

Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Salih Aydemir açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Değerli Gölbaşılılar, Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı olarak ilçemizdeki diğer parti adayları ile Aktif Haber öncülüğünde ilçe ve diğer gruplarımızın katılacağı ve diğer ilçe adaylarının halkın sorularını cevaplayabileceği açık oturuma tüm ilçe belediye başkan adaylarını davet ediyorum”

Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Salih Aydemir’in çağrısına ilk Yanıt Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Selim Akgül’den geldi.

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Selim Akgül “Sevgili Gölbaşılı hemşehrilerimiz, Salih Aydemir Bey Gölbaşı'ndaki belediye başkan adayları ile birlikte bir açık oturum yapalım demiş. Bunu biz de duyduk ve tabi ki diyoruz. Gölbaşı'nda ki tüm belediye başkan adaylarının katılacağı bir platformda mutlaka biz de oluruz” dedi.

Birlik beraberlik vurgusu yapan Akgül açıklamalarına şöyle devam etti; “Şunu da söylemek istiyorum ki belediye başkan adayları olarak biz birbirimize tabi ki rakibiz ancak biz düşman değiliz, ringde ki boksörlerde değiliz. Birbirimizi kıracak dökecekte değiliz. O yüzden lütfen belediye başkan adayları gelsinler ve ortak bir platformda konuşalım, tartışalım ve Gölbaşı halkı için projelerimizi ortaya koyalım. Gölbaşı Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Selim Akgül olarak biz de varız”