Gölbaşı Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı, Gölbaşı Belediyesinin katkıları ile şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okuttu. Yapılan dualarla vatanları uğruna canlarını veren şehitlerimizin ruhları şad edildi.

Gölbaşı Bahçelievler Mahalle Muhtarı Cihat Ceylan önderliğinde gerçekleşen etkinlikte bir konuşma yapan Muhtar Ceylan “‘’ Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken şehit düşen tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mevlid-i Şerif Programı vatandaşlara dağıtılan ikramlar ile sona erdi.

Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’nde gerçekleştirilen programa, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Kaymakam Refiki Ejder Şahin, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Çetin Güzel, BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, BBP İlçe Başkanı Orhan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Nail Akça, şehit aileleri ve mahalle sakinleri katıldı.