İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Gölbaşı’nda ziyaretlerde bulundu.

Yıldırım, partisinin Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ile birlikte Yıldırım, daha sonra ilçede Esnaf Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Şoförler Odası, Esnaf Kefalet Kredi Odası ve Gölbaşı Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım daha sonra gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz imtiyaz sahibi Soner Aksakal ile bir araya geldi.

Burada gazetemize bir açıklama yapan Yıldırım, İyi Parti Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayları Orhan Sarıtaş ve Lütfü Yılmaz’dan birinin aday olacağını belirterek, açıklamanın kısa bir süre içerisinde yapılacağını söyledi.  

Yıldırım, daha sonra Gölbaşı ziyareti ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

 “Bugün günlerden Gölbaşı. İyi Parti Ankara İl Başkanlığı olarak ilçe başkanlığımızın düzenlediği istişare toplantısına katılım sağladık. Toplantıda Gölbaşı’nı konuştuk. Gölbaşının sorunlarını konuştuk. Sivil toplum kuruluşlarını ve oda başkanlarını ziyaret ettik” dedi.

“GÖLBAŞI’NIN EN ÖNEMLİ SORUNUNUN TRAFİK”

Gölbaşı’nın mevcut en önemli sorununun trafik olduğunu vurgulayan İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım “Gölbaşı’nın en büyük sorunu ne diye sorduğumda bana ‘trafik sorunu’ dediler. Caddelerde ki parklardan dolayı trafik sıkışıyor ve tek araç zor geçiyor. Bu sorunun kısa vadede çözülmesi gereken en önemli sorundur. Umarım en kısa sürede çözülecektir”

“YAN YANA OMUZ OMUZA YOL YÜRÜYORLAR”

İyi Parti Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayları Orhan Sarıtaş ve Lütfü Yılmaz’a birbirlerine gösterdikleri saygıdan dolayı teşekkür eden İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım “Türk siyaseti çirkin görüntülere sahne olurken, Gölbaşı’nda güzel bir olaya şahit olduk. İki tane genç pırıl pırıl belediye başkan aday adayımızın yan yana omuz omuza güzel bir rekabet ortamında birbirlerini onore ederek yol yürüdüklerini gördüm. Bu beni çok mutlu ve onore etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Demokrasinin güzelliği de budur. Gölbaşı, Ankara ve Türkiye iyi olacak” ifadelerini kullandı.