Gerçekten Güvenilir Bir Anketmiş!

Gölbaşı’nın Adayları Yavaş’tan 3 kat fazla oy almış

Türkiye'nin en güvenilir internet anket sitelerinden diye lanse edilen Kimolsun.net adlı internet sitesi yerel seçim anketinde dikkat çeken sonuçlar ortaya çıktı.

Tüm Türkiye’de yerel seçim heyecanı her gecen gün arterken anket şirketleri de çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye'nin en güvenilir internet anket sitelerinden diye lanse edilerek, haberleştirilen anketlerin aslında gerçekle uyuşmadığı ortaya çıktı.

Kimolsun.net adlı internet sitesinin Ankara ile ilgili açtığı ankette ki sonuçlar vatandaşın aklı ile dalga geçilen cinsten sonuçlar ortaya çıkardı.

Özellikle Gölbaşı Belediye Başkan Adayları kısmında gerçeği yansıtmayan sonuçlar ortaya çıktı.  Ankette Gölbaşı için yarışan bazı adayların Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’tan 3 kat daha fazla oy alması anketin güvenilirliğini de sorgular nitelikte…

Ankette bir diğer dikkat çeken ayrıntıda Gölbaşı dışında hiç bir ilçede verilen oyun bini geçmemesi oldu. Ankara’nın en kalabalık ilçelerinden olan Mamak, Çankaya, Keçiören gibi ilçelerde toplamda 1 bin oyu geçmemişken Gölbaşı için 40 bin oy kullanılması anketin sonucunu sorgulayan bir diğer önemli etmen olarak ortaya çıkmaktadır. 

Ankete göre Gölbaşı’nda ki bazı adayların Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından 4 kat fazla oy alması da anketin gerçekliğini sorguluyor.

İŞTE AÇILAN O ANKETİN İLÇE İLÇE SONUCU