Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması yemeğine katıldı.

Programa AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ülkü Efe Demirhan, Ak Parti Gençlik Kolları İl Teşkilat Başkanı Yusuf Teceren, AK Parti Gölbaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Kelbat, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek girişte gençler tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Ramazan Şimşek konuşmasına gençlere yönelik inancını dile getirerek başladı.

Başkan Şimşek yaptığı konuşmada “Bu iş bitmiş. 2024’te Ankara’yı ve Gölbaşı’nı kazanacak gençliği burada gördüm” dedi.

Gençlerin coşkusunun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Şimşek “Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Devlet Bahçeli, hiçbir makam mevki düşünmeden Cumhur İttifakı’nı kurdu. 2019 seçimlerinde de iki liderin takdiriyle belediye başkanı adayı oldum ve hemşehrilerimizin desteğiyle seçimleri kazandım. Tırnaklarımla kazıya kazıya geldiğim bu görevden önce Gölbaşı’nın bütün sorunlarını biliyordum. Göreve gelir gelmez projelerimizi hayata geçirmeye başladık. 2019 seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projelerin yüzde 98’ini tamamladık. Bunun yanı sıra beyannamemizde olmayan birçok projeyi de tamamladık. Gölbaşı’mızı sporun, turizmin, sanayinin, tarımın ve öğrenci kenti haline getirdik. Bunları Cumhur İttifakı’nın gücüyle, sizlerin destekleriyle yaptık” ifadelerini kullandı

“Her zaman gençlerin yanındayız”

Başkan Şimşek, eğitime verdikleri desteklerden de bahsederken, “Gölbaşı’nda üniversite öğrencilerinin kalacağı yer yoktu sorunu çözdük. Yaklaşık 4 bin öğrencinin üniversite harcını yatırdık. Okula yeni başlayan 3 bin öğrenciye kırtasiye desteği verdik. Günde 7 bin öğrenciyi ücretsiz olarak servis hizmeti veriyoruz. Gençlik merkezleri, spor salonlarını Gölbaşı’mıza kazandırdık. Daha birçok projeyi hayata geçirdik. Her zaman gençlerin yanındayız, öğrencilerimize desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda Başkan Ramazan Şimşek, gençlere “Ankara’yı, Gölbaşı’nı Cumhur İttifakı olarak kazanmaya hazır mıyız?” diye sordu. Gençler hep bir ağızdan “Hazırız” yanıtını verdi.

“Cumhur İttifakı’nın bayrağını burçlara dikeceğiz”

Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan da gençlik teşkilatının çalışmalarına dikkat çekerek “Bizim mücadelemizde, gençlerimizin gayretinin çok müstesna yeri var. Ben inanıyorum ki sizler bu bayrağı çok çok önemli yerlere ulaştıracaksınız. Cumhur İttifakı’mızın adayı Ramazan Başkanımız oldu. Ben inanıyorum ki sizlerin desteğiyle Cumhur İttifakı’nın bayrağını burçlara dikeceğiz. Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı adayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanacağız. Ankara’nın kaybedeceği 5 yılı daha yok” diye konuştu.

“En büyük desteği gençlerden alacaklarına söz veriyoruz”

AK Parti Gölbaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Kelbat, önümüzdeki yerel seçimlerde canla başla çalışacaklarını ifade ederek “Ülkemiz, Gölbaşı’mız 2024 yerel seçimlerine hazırlanıyor. Bu seçim kritik bir öneme sahip. Buradan belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza 2019 yılında olduğu gibi en büyük desteği gençlerden alacaklarına söz veriyoruz” dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ülkü Efe Demirhan da yaptıkları konuşmalarda Cumhur İttifakı’nın önemine dikkat çekti.

Program, gençlerin protokolle fotoğraf çekinmesiyle son buldu.