31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Gölbaşı Akörençarsak Mahallesi için Muhtar adayı olan Abdullah Ağören “İşinin ehli biri olarak muhtarlığa talibim” dedi.

2024 mahalli idareler seçimlerinde vatandaşlar sandık başına giderek, 5 yıllığına mahallesine hizmet edecek muhtar adaylarına da oy verecekler.

Gölbaşı’nın en uzak mahallesi olarak nam salan Akörençarsak Mahallesi’nin sevilen simalarından Abdullah Ağören, 2024 mahalli idareler seçiminde muhtar adayı oldu.

Ağören yaptığı açıklamada Akörençarsak Mahallesi sakinlerine seslenerek; “Haydi mahalle sakinlerim, destek sizden hizmet bizden, mahalle sakinlerimiz hak ettiği hizmeti görecek” dedi.

Akörençarsak Mahallesi Muhtar adayı Abdullah Ağören, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Mahalle sakinlerimiz için güçlü ekibimizle çıktığımız bu onurlu yolda amacımız ve iddiamız; sağlıklı, mutlu, huzurlu bir mahallede ortakça yaşamak olacaktır. Mahallemizin sorunlarını çok yakından bildiğim ve gördüğüm için ikamet ettiğim mahallem için sizden biri olarak hizmete talibim. Hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit mesafede yaklaşıp mahallemizin sesi, sorunların takipçisi olacağıma söz veriyorum”

Akörençarsak Mahallesi Muhtar adayı Abdullah Ağören, son olarak ta yaklaşan Ramazan ayının “Tüm vatandaşlarımıza, ilçemize, köyümüze ve İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini” diledi.