Gölbaşı Belediyesi Kasım Ayı Olağan Toplantısı, gerçekleşti.

Gündem maddelerinin okunması ile başlayan toplantının son gününde gündem dışı konuşmalar yapıldı.

Gündem dışı söz alan AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi, İsrail’in Filistin halkına uyguladığı zulme karşı boykot çağrısında bulundu.  

AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi, “Geçtiğimiz aydan bugüne İsrail, Filistin halkı üzerine acımasızca büyük bir soykırıma devam etmektedir. Müminler için bir iman ve izzet, insanlık için bir ahlak ve vicdan meselesidir. Bugün Gazze’de yaşananlar bize, dünyanın hükümdarı olduğunu zanneden zalim bir terör devletinin insanlık için nasıl bir kötülüğe, zalimliğe dönüştüğünü gösteriyor. Bizler dün olduğu gibi bugün de hakkın, haklının ve mazlumun yanında olmaya, zalimin ise karşısında durmaya devam edeceğiz” dedi.

“81 ilimizde, bütün dünyada katil İsrail’e karşı boykotlar devam etmekte gün geçtikçe boykotun kapsamı büyümektedir”

Diyerek açıklamalarına devam eden Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi “Siyonizm’i destekleyen firmaların ürünlerinin kararlı ve devamlı bir şekilde boykot edilmesi, zulüm ve zalimle her yönüyle mücadele edilmesi büyük öneme sahip olduğu için bizlerinde üstümüze düşeni fazlasıyla yapması gerektiğini düşünüyoruz”

AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi, son olarak AK Parti grubu olarak; “Bizler dün olduğu gibi bugün de hakkın, haklının ve mazlumun yanında olmaya, zalimin ise karşısında durmaya devam edeceğiz” dedi.