Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanrıverdi başkanlığında gerçekleşen son oturumda gündem maddelerinin okunmasının ardından meclis gündem dışı konuşmalarla sona erdi.

Gündem dışı söz alan AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi, “Ben birleştirici ve bağlaştırıcı bir konuşma yapmak istiyorum. Çünkü biz bu düsturla buralara geldik. Recep Tayip Erdoğan ve Cumhur İttifakında biz bunları öğrendik. Öğrendiğimiz bu düsturla da biz seçimi kazandık” dedi.

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi ne ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde aziz milletimiz yüksek katılım göstererek, cumhurbaşkanlığı seçiminde demokratik tercihini ortaya koymuştur. Milletin iradesi tecelli etmiş sayın cumhurbaşkanımızı bir kez daha seçilmiştir. Bu seçimin kazanımı Türkiye sevdalılarıdır., al bayrağımıza ve hilalimize sevdalı olanlardır. Bu seçim hiç kimsenin kaybetmediği Türkiye yüzyılının başladığı ve Türkiye’nin dünyada parmakla gösterildiği bir ülke noktasına gelmesinin devam edeceğinin günlerine açılan bir kapıdır. Seçim sonuçları ülkemize milletimize ve Gölbaşı’mıza ve kalpleri Türkiye ile atan tüm Dünya’ya hayırlı uğurlu olsun. İktidarlığımız süresince milletimizden aldığımız güç ile hep durmak yok yola devam diyerek, ülkemizi büyüttük, güçlendirdik ve geliştirdik. Şimdi artık yeni bir hedefimiz var Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz. Türkiye’yi 21. Yüzyılın parlayan yıldızı haline getireceğiz. Bu vesile ile grubum ve partim adına başta Gölbaşı’lı hemşerilerimiz olmak üzere aziz milletimizin her bir ferdine saygılarımızı sunarız. Milletin adamı Recep Tayip Erdoğan ve demokrasimize sahip çıkan vatandaşlarımıza, mahalle teşkilatlarımıza, sandık görevlilerimize ve bilhassa cumhur ittifakında beraber yol yürüdüğümüz Gönüldaşlarımıza teşekkürü borç biliriz. Başlasın “Türkiye Yüzyılı”