31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler için AK Parti’de aday adaylığı başvuru süreci tamamlandı.

Gölbaşı Belediye Başkanlığı için İlçe başkanlığına aday adaylık başvurusu yapan kişi sayısı belli oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, Yerel Seçimler öncesi Ak Parti’de yaşanan Gölbaşı Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecinin bugün itibari ile sona erdiğini belirterek, 4 aday adayı başvurusu aldıklarını açıkladı.

AK Parti İlçe Başkanı Akceylan Parti binasında yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“2023 seçimlerini milletimizin destekleriyle kesin ve net bir zaferiyle sonuçlandırdık. Çok şükür o seçimleri başarıyla atlattık. Önümüzde şimdi 2024 yerel seçimleri var. Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak hedefimiz başta Ankara ve İstanbul gibi beş yılını kaybetmiş büyük şehirlerimizi tekrardan AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak olacak.

 İlçemizde de güzel bir heyecan yaşanıyor. Partimizde başlayan aday adaylığı başvuru süreçleri ilçemizde de başladı ve devam ediyor. Belediye başkan aday adaylığı başvuruları bugün itibariyle sona erdi. Her biri birbirinden değerli 4 aday adayımız var. Bunlar teşkilatımızın tüm kademelerinde görev alan arkadaşlarımız. Kurucu üyelerimizden Selim Kaymak, Ana Kademe İlçe Yöneticimiz Mehmet Aktay, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı yapan Yusuf Teceren ve teşkilatımızın birçok kademesinde görev alan Serkan Aydoğan belediye başkan aday adaylığı için başvuru gerçekleştirdiler. İnşallah aday adaylıkları hayırlı uğurlu olur.

Meclis üyesi aday adaylık başvurularımız devam ediyor. Büyük bir teveccüh var. Aday adayı olmak isteyen birçok yol arkadaşımız var. 3 Aralık’a kadar meclis üyeliği başvurularımız devam edecek. Bu süreçte de hayırlı kararlar almayı Mevla’m bizlere nasip eylesin.

Geçtiğimiz seçimde Cumhur İttifakı olarak girdik. Çok şükür başarılı olduk. Gölbaşı’mıza Cumhur İttifakı belediyeciliği ile beş yıl hizmet ettik. Allah nasip ederse önümüzde ki seçime de Cumhur İttifakı olarak beraber gireceğiz. AK Partimizin ve Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile yapacağı değerlendirmeler sonucunda da Gölbaşı’mızda da aday belirleme süreci tamamlanacak. İnşallah hayırlı uğurlu olur.”