Selim Kaymak, Gölbaşı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

Gölbaşı’nın tanınmış simalarından, AK Parti kurulduğu günden beri AK Partide siyaset yapan ve duruşunu değiştirmeyen Selim Kaymak, Gölbaşı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

Siyaset Akademisi mezunu, AK Parti 1,2 ve 4. ilçe kongrelerinde ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüten tecrübeli siyasetçi, destekçileriyle birlikte AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığına gelerek, dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan’a teslim etti.

“BU PARTİNİN BİR NEFERİYİM”

Burada bir açıklama yapan Selim Kaymak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın yanında AK Parti Teşkilatına kurucu üye olarak katıldım. 1, 2 ve 4. olağan kongrelerinde Allah bize burada teşkilattaki kardeşlerimizle çalışma fırsatı verdi. Daha sonra Siyaset Akademisinin ilk mezunlarından olduk.  2009 mahalli seçimlerinde Gölbaşı’ndan İl Genel Meclis Üyesi seçildim. Tarihte ilk defa İl Genel Meclisinde Plan Bütçe Komisyon Başkanlığını aldık Gölbaşı olarak. O dönemde Gölbaşı’na ciddi yatırımlar getirdik. Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Kütüphanemiz, birçok okulumuz. Bunların başında İnönü İlk Öğretim Okulu gelir ki çok önemliydi oranın yapılması. Ayrıca, Altınçanak, Gölbek, Emirler gibi altı köyümüzde çalışma yetkisi bizdeydi.  Buralarda altyapı, üst yapı sorunlarını ve tarımsal desteklemelerini hepsini tek tek yapma fırsatını Allah bize verdi. Tabi ki partimizin gücü ile verdi. Biz bu partinin bir neferiydik”

 “EN BÜYÜK MİHENK TAŞIMIZ DÜRÜSTLÜK OLACAK”

Gölbaşı’na yeniden hizmet etmek için bu yola çıktığını vurgulayan Kaymak, “Liderimiz Recep Tayip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi Türkiye’de marka olmuş bir belediyecilik anlayışıyla. Ak kadrolar olarak ilçemize yeniden hizmet edebilmek adına bu yola çıkmış bulunmaktayım. Siz değerli dostlarımızda desteğiyle. Bizim için en büyük mihenk taşı doğru ve dürüstlükten ayrılmamak olacaktır” ifadelerini kullandı.  

AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ise “Gölbaşı İlçe Teşkilatımızın kurucularından ve partimizin çeşitli kademelerinde görev almış Selim Kaymak’ın aday adaylığı başvurusu için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Ben kendilerine çıkmış olduğu bu yolda muvaffakiyetler diliyorum. Başarılar diliyorum. Hizmet yarışında bende varım. Gölbaşı’na bende hizmet etmek istiyorum. Dediği içinde hem teşekkür ediyorum hem de tebrik ediyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Selim Kaymak kimdir?

1972 yılında Almanya' da doğdu. İlk ve orta öğretimimi Gölbaşında tamamladı. Siyasete Ak Parti’nin kuruluşu ile Gölbaşı ilçe teşkilatında kurucu üye olarak başladım. Genel merkezimizin düzenlediği ilk siyaset akademisi programına katılarak mezun oldum. Ak Parti 1,2 ve 4. ilçe kongrelerinde ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüttüm. 2009-2014 yılları arasında Gölbaşı ilçesinde yapılan seçimle birinci sıradan Ak Parti il genel meclis üyesi olarak, görevimi ifa ettim. İl genel meclisinde sırasıyla plan bütçe komisyon başkanlığı, il disiplin kurulu üyeliği ve il daimi encümenliği görevlerinde bulundum. Halen madencilik, inşaat ve Restorasyon alanında faaliyet gösteren aile şirketimizin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktayım.