Gölbaşı Belediye Meclisi ağustos ayı son oturumu gerçekleşti.

Gölbaşı Belediye Başkanvekili Özer Polat başkanlığında gerçekleşen son oturumda gündem maddelerinin okunmasının ardından meclis gündem dışı konuşmalarla sona erdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Fatih Yaşlıoğlu konuşmasında gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramını kutlayarak, CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Fikret Bahadan’ın Akbelen’de ormanlar yok ediliyor iddialarına da cevap verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Fatih Yaşlıoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı

 “24 Temmuz Gazeteciler gününü tebrik ediyorum. Şu anda basın hiç olmadığı kadar özgür, haklarında işlem yapılan bütün basın mensuplarına bakarsanız terör örgütleriyle ittifakı mevcuttur.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akbelen Ormanı'na neler oluyor konusunda aslında orayı orada yaşayan halktan dinlemek gerekiyor, orada hiçbir şey usül ve yasaya aykırı değil, ormanlar katledilmiyor. Biz enerjide dışa bağımlı bir ülkeyiz madenlere mecburuz buda yapılması gerekiyorsa aynen yerlerine rehabilite ederek aynısını birebir diktirerek yaptırılıyor. Bundan kuşkunuz olmasın. Bunlar halka açıklanıyor ama bunu provoke etmek isteyenler gezi parkında olduğu gibi olay çıkarmak isteyenler olabilir. Ama oranın yerel halkı çok sağduyulu.” dedi.