AK Parti Genel Sekreteri Şahin, “AK Parti ve Cumhur ittifakının adayı tektir ve oda Ramazan Şimşek’tir.”

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi adayı Ahmet Özbek’in Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, MHP Ankara İl Başkanı Alpaslan Doğan, Gölbaşı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, belediye meclis üyesi adayları, teşkilat yönetimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, MHP Ankara İl Başkanı Alpaslan Doğan, Gölbaşı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok’tan önce birer konuşma gerçekleştirerek, vatandaşlara seslendiler.

“AK Parti ve Cumhur ittifakının adayı tektir ve oda Ramazan Şimşek’tir.”

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, yaptığı konuşmasında Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı Adayının Ramazan Şimşek olduğunu belirterek, “Cumhur ittifakının Gölbaşı’nda ki belediye başkan adayı bellidir. AK Parti ve Cumhur ittifakının adayı tektir ve oda Ramazan Şimşek’tir. İnşallah Ramazan Şimşek Başkanımızla bir beş yıl daha Gölbaşı’nda koşar adımla hedeflere gideceğiz.  Allah hepinizden razı olsun. Ben inanıyorum ki Ramazan Şimşek Başkan’ımıza da Turgut Altınok Başkan’ımıza da en yüksek oranda, rekor oranda destek verecek Gölbaşı. Sizden isteğimiz önümüzdeki 21 günü en iyi şekilde değerlendirmek. Komşumuza, akrabamıza, yârimize, yarenimize herkese işin ehemmiyetini önemini anlatacağız ve bu bölücü anlayışa, bölücü zihniyete Gölbaşında geçit vermeyeceğiz ”dedi.

“Gölbaşı Cumhur ittifakının vücut bulmuş hali”

MHP Ankara İl Başkanı Alpaslan Doğan, ise “Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın Cumhur ittifakına olan hassasiyetlerini bizlerde Ankara il teşkilatları olarak en üst seviyede taşıyoruz. Gölbaşı ’da Cumhur ittifakının vücut bulmuş hali. O yüzden Gölbaşı’nda ki tüm hemşerilerimize sonsuz saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Ama buradan da sizlerden söz almadan gitmek istemiyorum. Gölbaşı’nda Ramazan Şimşek başkanımıza, Büyükşehirde Turgut Altınok başkanımıza ve diğer yirmi beş ilçemizde Cumhur ittifakı adaylarımıza canla, başla ve bu sağda solda DEM’lenenlere hesap verecek derece, bir daha karşımıza çıkartmayacak derece bunlara sandıkta hesaplarını verecek misiniz?”

“Biz kimsenin hakkını kimseye yedirtmedik”

Gölbaşı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’te Gölbaşı’nı hakkettiği yere adım adım getirmenin mutluluğunu, gururunu yaşadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı;

“2019’da Cumhur ittifakı olarak çıktığımız bu yolda Gölbaşı’nı hakkettiği yere adım adım getirmenin mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Bize verilen emaneti en güzel şekliyle en layıkıyla siz değerli Gölbaşılı hemşerilerimizin huzuruna sunduk. Allah nasip etti tekrardan karşınıza geldik. Bize inanın bide güvenin bize sonuna kadar inanabilirsiniz. Cumhur ittifakına inanabilirsiniz. Çünkü biz kimsenin hakkını kimseye yedirtmedik. Gölbaşı’nın kapılarını dünyaya açtık. Gölbaşı Belediyesi olarak Ankara’da ilkleri yaptık, Avrupa’da ilkleri yaptık, dünyada ilkleri yaptık. Bundan birileri rahatsız oldu. Buna müsaade etmeyeceğiz. Gölbaşı’nı hak ettiği yere sonuna kadar getireceğiz. Sizden ricamız şu; şurada kısa bir süre kaldı. Hem büyükşehirde hem de Gölbaşı’nda güçlü olacağız, hep birlikte Gölbaşı olacağız”