Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi adayı Ahmet Özbek’in Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın 5 yılda Gölbaşı’nda yaptığı herhangi bir eserin bulunmadığını söyleyen Altınok, “Bu Büyükşehir Belediye Başkanı, Gölbaşı’nın da belediye başkanı değil mi? Gölbaşı’na metro sözü vardı, yaptı mı? Ankara’nın ilçelerine gidiyoruz, orada da yok. Afişlerinde ne yazıyor? ‘Herkese eşit hizmet vereceğiz’ yazıyor; ama herkesin belediye başkanı olamadı, herkese eşit hizmet yapamadı. Söylediği başka, yazdığı başkadır” dedi.  

GÖLBAŞI’NIN TÜM KÖYLERİNİN ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK

Göreve geldikleri takdirde 2 yıl içerisinde Gölbaşı’nın köylerinde alt yapı sorununun kalmayacağını belirten Altınok, “Ankara, tarımın başkenti olacak. Mazot desteğini 500 litreye çıkarıyoruz. Köylerde su aboneliğinden para almayacağız, bütün köylerin imar planını yapacağız. Ev yaparken 12 yerden izin almak zorunda kalmayacaksınız. Suyun metreküpünü 50 kuruş yapacağız. Tohum desteğini 2 tondan 5 tona çıkartacağız, gübre ve yem desteği vereceğiz. Tarım planlamasını yapacağız. Büyükbaş, küçükbaş hayvan desteği, tavuk ve arı desteği vereceğiz. Et desteğini 400 TL’den 2500 TL’ye çıkaracağız. Emeklilerimize bin lira değil 5 bin TL vereceğiz. Doğalgaz desteğini bin TL yapıp 4 ay vereceğiz. 18 yaş ve altı ile üniversite öğrencilerine ulaşım ücretsiz olacak”

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Gölbaşı-Bala ilçeleri arasında organize sanayi bölgesi kuracaklarını da belirten Altınok, “Orada en az 50 bin kişi çalışacak. Sadece bir fabrika 5 bin kişi alacak. Yatırımcı hazır. Hem Bala’mızı hem Gölbaşı’mızı güçlendirecek, ekonomimize ciddi katkısı olacak.”

“Çok iş yapacağız diyen” Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, “Hükümetimizin imkanları, büyükşehir belediyesinin imkanları ile Gölbaşı’mız daha çok layık olduğu hizmeti alacak. 5 yıl boyunca büyükşehirde alamadığı hizmetleri katlayarak Gölbaşı’na yapacağız”

20 BİN VATANDAŞI KONUT VAADİ

Altınok, son olarak ta "Ankara'da en az 20 bin vatandaşımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız. Şu an arsaları satıyor. O arsaları satana kadar kat karşılığında verseydi. Ev sahibi olmayan vatandaşlarımıza o evleri verseydi. Ankara’da kira fiyatları da düşerdi”