GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-05-2023 14:41   Güncelleme : 19-05-2023 14:43

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Gölbaşı'nda Kutlandı

-19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde törenle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Gölbaşı'nda Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek’in Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü adına çelenk bırakmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü günün anlamını belirten konuşma yaptı.

Atatürk Sahil Parkı'nda devam eden 19 Mayıs kutlama programında halk oyunları gösterisi ve şiirlerin okunmasının ardından Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Atatürk'e cevabı öğrencilerin hep bir ağızdan okuması ile devam etti.

19 Mayıs programında öğrenciler tarafından bayrak gösterisi sunumu katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Dünyaya Örnek Olsun Çalışkan Türk Gençliği Temalı Resim ve Afiş Yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

Resim yarışmasında birinci olan Yenimahalle Şehit Mehmet Bora Tayfur İlkokulu öğrencisi Gökçe Melek Güzel'e ödülünü Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Resim yarışmasında ikinci olan Altındağ Abdullah Tokur Ortaokulu öğrencisi Gülderen Peker'e ödülünü Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Burhan İnan, Afiş yarışmasında birinci olan Yenimahalle Batıkent MTAL.  öğrencisi Ayşe Ceren Altın'a ödülünü Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek takdim etti.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul sporları turnuvalarında dereceye giren okullarda ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek’in ellerinden aldılar.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı programına Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Burhan İnan, İlçe Jandarma Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özden Cengiz Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, protokol üyeleri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

AdminAdmin