“İdareciliğin merkezinde muhtarlar var” diyen Aydemir, “Biz de bu düsturla hareket edeceğiz. Muhtarlarımızla her zaman istişare içerisinde olacağız” dedi.

Gölbaşı’nda gerçekleştirdikleri projeler hakkında da bilgi veren Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Salih Aydemir, seçilmesi halinde ilçenin her noktasına eşit hizmet yapacağını belirterek, herkesin belediye başkanı olacağını söyledi.

“ÇOK BÜYÜK BİR PAZARIN ÜSTÜNDEYİZ”

Yeniden Refah Partisi’nden Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Salih Aydemir, açıklamalarına şu şekilde devam etti;

“Gölbaşı olarak uluslararası bir yola sahibiz. Biz dünyaya açılan Akdeniz’in kapısının geçtiği yeriz. Burada bir çiftçimizin kestiği hayvanın eti 6 saat sonra Adana’da vatandaşlara servis edilebilir. Çok büyük bir pazarın üstündeyiz. Ama maalesef hiçbir belediye başkanı bu konunun üzerinde durmadı. Hayvan pazarı kurduk diyorlar ama oranın bir sürekliliği yok. Burada ki çiftçilerimiz hayvanlarını satabilmek için başka ilçelere gitmek zorunda kalıyor. Bu yüzden göreve geldiğimizde bir et kesim merkezi yapacağız”

“KÖY KONSEYİ KURACAĞIZ”

“Proje üretmek önemlidir ama asıl önemlisi o projelerin halka faydası ve sürekliliğidir. Biz köy konseyi kuracağız. Ayda bir kere köy konseyinde muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımız dinleyeceğiz. Orada aldığımız sıkıntıları tutanak altına alacağız. Böylece belediye sözünde durmaz ve yapamaz işse o vatandaşımız mahkemeye başvurabilecek. Bunu hiçbir belediye başkan adayı yapmaz. Çünkü tutanak demek risk demektir”

Yeniden Refah Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Salih Aydemir, muhtarlarla buluşması muhtarların soru ve görüşleri ile sona erdi.