Aktif Haber Gazetesi
Aktif Haber Gazetesi
GÜNCEL

Yılın Komedisi : Ahmak Kim?

ABB Meclis Üyesi ve CHP Gölbaşı Grup Başkanvekili Hüseyin Çakmak, Konya Yolu üzerinde belediyeye ait reklam toteminde Kurban Bayramı ile ilgili eski bir reklamın tekrar ortaya çıkmasına yönelik eleştiriler ve alaycı paylaşımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yılın Komedisi : Ahmak Kim?
Paylaş:

ABB Meclis Üyesi ve CHP Gölbaşı Grup Başkanvekili Hüseyin Çakmak, Konya Yolu üzerinde belediyeye ait reklam toteminde Kurban Bayramı ile ilgili eski bir reklamın tekrar ortaya çıkmasına yönelik eleştiriler ve alaycı paylaşımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Çakmak, olayın belediyeye yönelik bir algı operasyonu olduğunu savunarak, brandanın birileri tarafından bilinçli olarak söküldüğünü söyledi. Konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Burada asılı olan brandamız birileri tarafından sökülmüş. Bulunduğumuz alanda lastik izlerini de görebiliyorsunuz. Belediyemiz, geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı’nda astığımız brandayı sökmek yerine, üzerine yeni bir uygulama yaparak kullanmaya devam etti. Amacımız, vatandaşın parasını çarçur etmemek ve gelecek Kurban Bayramı’nda tekrar kullanmaktı. Ancak brandamız bilinçli şekilde sökülerek, geçmiş Kurban Bayramı’na ait reklam ortaya çıkarılmıştır. Konuyla ilgili olarak emniyet birimleriyle gerekli görüşmeleri yaptık."

"Bu Konudan Siyaset Üreten Ya Art Niyetlidir Ya da Ahmaktır"

Çakmak, konunun siyasete malzeme edilmesini sert bir dille eleştirerek, "Gölbaşı’nın ve ülkemizin bu kadar önemli sorunu varken bunun üzerinden siyaset yapmak ya art niyetliliktir ya da ahmaklıktır. Bizim bu tür ahmakça tartışmalara ayıracak zamanımız yoktur" dedi.

Bu haber Aktif Haber Gazetesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kitap Kurdu Çocuklar Pursaklar’da

Akışın sonuna geldiniz.