Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) büyük bir katılımla açıldı. Törene vatandaşlardan büyük bir ilgi gösterdi.

Programında açılış konuşmasını Aday Salih Aydemir yaptı.  Geniş topluluğun uzun süre alkışladığı Aday Salih Aydemir, daha sonra katılımlarından dolayı alanda bulunan herkese şükranlarını sundu.

“İMAN VARSA İMKÂN VARDIR”

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde milli görüş ruhuyla Gölbaşı Belediye Başkanlığı görevine gelmesi halinde önemli hizmetlerin ilçeye kazandırılacağını müjdesini veren Aydemir, ilçede büyük sorunlarının kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti.

‘Biz projelerimizle Gölbaşı’nda bir farklılık yaratacağız’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Adayı Salih Aydemir konuşmasında, “İman Varsa İmkân Vardır. Ben bu söze çok inanıyorum. Ben şahsım olarak seçilmesem bile 5 meclis üyemizi meclise göndereceğiz. Millî görüşü orada temsil ettireceğiz” dedi.

‘RÜŞVET ALANDA VERENDE MELUNDUR’

“Bizler bu ülkeye belediyeciliğinin nasıl yapıldığını gösteren kadrolarız” diyerek konuşmasına başlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Gül ise “Elimizde tapu gibi iş bitirme belgeleri olan Türkiye’nin en güzide teşkilatız. Biz 1994’te belediyeleri devir aldığımızda belediyelerin kapısına ‘Rüşvet Alanda Verende Melundur’ yazısını asmıştık. Bugün belediyelerin elinde her türlü imkan var. Bütün kapılar belediyelere açılıyor ama doksanların yokluğunda elde edilen başarılar hizmetler bugün maalesef yapılanıyor. Ne kadar iktidar gücüne sahip olurlarsa olsunlar başaramıyorlar çünkü maya yokta ondan. Maya nedir. Maya, milli görüş ve ahlaklı belediyeciliktir” ifadelerini kullandı.  

“YEREL SEÇİMLERE TAM  KADRO HAZIRIZ”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor ’da 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimi ‘ne bütün teşkilatlarının hazır olduğunu belirterek, “Yeniden Refah Partisi tüm Türkiye’de 2024 seçimlerine tam bir kadro ile hazırlandı hazırlanıyor. Şu ana kadar 160 belediye başkan adayımızı açıkladık. Onlar şu anda saha çalışmalarına başladı. Bu hafta sonuna kadar da 140’a yakın daha belediye başkan adayımızı açıklayacağız. Böylelikle 300’e yakın belediye başkan adayımız 31 marta kadar o güzel çalışmaları sizlerle paylaşacaklar. Mahallelerimizi kendi öz kimliğine döndürmek ve şehirlere ihanet etmemek için milli görüş kendi kadroları ile bu milletin içinden gelen evlatlarıyla bu millete hizmet etmek için yola revam oldu. İnşallah 31 Mart 2024 seçimlerinde sizlerin destekleri ve oylarıyla da seçilerek insanımıza hizmet edecekler” şeklinden konuştu.

“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ GÖLBAŞI’NDA SALİH AYDEMİR İLE BİRLİKTE GÖSTERECEĞİZ”

Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı Mustafa Yanılmaz Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmasında “Ülkemizde belediyeciliğin ne anlama geldiğini, belediye hizmetlerinin nasıl yapılması gerektiğini 1994 yıllarda Refah Partili belediyeler çığır açarak gösterdiler. Bugün Yeniden Refah diyerek Ankara ve Gölbaşı’nda aynı ruhu canlandıracak şekilde milli görüş belediyeciliğini inşallah Gölbaşı’nda Salih Aydemir ile birlikte Gölbaşı’nda göstereceğiz.” Dedi.

Başkan Mehmet Gülmez ise yaptığı konuşmasında, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek seçiminde Yeniden Refah Partisi adayı Salih Aydemir büyük bir oy oranı ile Belediye Başkanlığı görevine seçileceğine inandıklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. Açılışta ayrıca kurban kesimi de yapıldı.