Pursaklar Belediyesi tarafından Ankara’ya kazandırılan, başkentin kültürel değerlerine ev sahipliği yapan Endemik Vadi'ye yaz-kış fark etmeksizin vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşmaya devam ediyor.

Yaz-kış demeden, hafta içi hafta sonu demeden, Ankara’ya özgü endemik bitkileri, Ankara Keçisi, Ankara Güvercini, Ankara Kedisi, Ankara Tavşanı, bisiklet ve yürüyüş yolu ve Orman Köyü’nün bulunduğu Endemik Vadi’ye vatandaşlar akın akın gelmeye devam ediyor.

Endemik Vadi'ye gelen vatandaşları tek tek karşılayan Başkan Ertuğrul Çetin, Vadi'ye yönelik bilgiler verirken, halkla bol bol sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 ‘‘Yaz-kış keyifli vakit geçirmek için Pursaklar’da alternatif çok’’

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yaz-kış keyifli vakit geçirmek için Pursaklar’da alternatif çok. En güzel alternatiflerimizin başında gelen Endemik Vadimiz, yoğun bir şekilde ziyaretçi almaya devam ediyor. Endemik hayvanlarımızın yanı sıra Orman Köyümüz ile birlikte çocukların daha çok ilgisini çeken bir yer oldu. Ayrıca birbirinden faydalı, çeşit çeşit bitki çaylarımızdan günün çayını Endemik Vadimizi ziyaret ederek ücretsiz bir şekilde içebilirsiniz. Müsait olanları burayı görmeye, gezmeye bekleriz’’ dedi.