Pursaklar Belediyesi, hijyenik modern kesim üniteleri, sıra bekletmeyen randevu sistemi, üst düzey güvenlik önlemleri ile Gümüşoluk Kurban Satış ve Kesim Alanında verdiği hizmet ile bir kez daha vatandaşların büyük takdirini kazandı.

Şehir dışında olan ve kurban alanına gelemeyen vatandaşlara da büyük bir kolaylık sunan Pursaklar Belediyesi, internet üzerinden takibin ardından sırası gelen vatandaşlara vekâlet üzere kurbanlarının kesimini canlı yayınla an be an izletti.

Gün boyu Kurban Satış ve Kesim Alanında sıra bekleyen vatandaşlara da belediye ekipleri tarafından çay, çorba, poğaça, simit, su ikram edilirken, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kesim alanında koordineli olarak çalışan personelleri yakından takip etti.

‘‘Kazasız, belasız, kalp kırmadan, kurbanlıklara eziyet etmeden, sorunsuz ve başarılı bir şekilde sonlandırdık’’

Bayram namazının ardından hızla hareket ederek, kurban kesim çalışmalarını herhangi bir aksilik yaşamadan ikindi vaktinden önce tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Kazasız, belasız, kalp kırmadan, kurbanlıklara eziyet etmeden, sorunsuz ve başarılı bir şekilde sonlandırdık Elhamdülillah. Binlerce hemşerimizin memnuniyeti, profesyonelliğin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah kesmiş olduğumuz kurbanları kabul etsin inşallah'' dedi.