Kızılay’ın Gazze’deki acıları hafifletmek için yürüttüğü insani yardım çalışmaları sürüyor. Kızılay tarafından hazırlanan 3. Yardım gemisine Kızılay Gölbaşı şubesi bağışçıları da önemli bir katkıda bulundu. Şube Başkanı Hasan Kantaroğlu, “Gazze’deki kardeşlerimize el uzatan tüm bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gazze’nin acısı dinene kadar Gölbaşı halkı olarak yardımlara devam edeceğiz” dedi.

Türk Kızılayı Gazze için hazırlanan 3. Yardım gemisini Mersin Limanından Mısır’ın El Ariş limanına uğurladı. Burada indirilecek olan yardım malzemeleri TIR’lar ile Gazze’ye sevk edilecek. Kızılay Şubeleri ve bağışçılarının katkılarıyla doldurulan gemide temel insani yardım malzemeleri bulunuyor. Yardım gemisinde Kızılay Gölbaşı Şubesinin bağışçılarının da katkıları bulunduğunu belirten Gölbaşı Şube Başkanı Hasan Kantaroğlu, “Gazze’li kardeşlerimizin dertleriyle dertlenen tüm bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların desteği ile bir çocuğun gözyaşını bile dindirebileceksek ne mutlu bize. Bağışçılarımız emin olsunlar ki, bize emanet ettikleri yardım malzemeleri en kısa zamanda Gazze’ye ulaştırılacaktır. Allah yardımlarını kabul etsin” diye konuştu.

Gölbaşı Şubesi olarak ilçe sınırları içinde ve Türkiye genelindeki sosyal yardım çalışmalarına da destek sağladıklarını belirten Kantaroğlu, “Gölbaşımızı Kızılay’ın ‘hayır liginde’ üst sıralara çıkarmaya çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki Gölbaşında ‘iyi insanlar’ ikamet ediyor. Onların desteğini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada aracı olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

Hasan Kantaroğlu, hayırseverlerin Kızılay Gölbaşı şubesine sosyal medya hesaplarından veya Gölbaşı şubesine gelerek her türlü talep ve desteklerini iletebileceklerini de bildirdi.