Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) 17 Ekim Astsubaylar Günü nedeniyle kutlama programı düzenledi.

Kutlamalar kapsamında Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölbaşı Şubesi TEMAD Genel Merkezi ve 100’e yakın şube katılımıyla Anıtkabir’e çelenk sunuldu. Ardında Gazi Ordu Evi Resepsiyon verilerek, kutlama yapıldı.

Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) ayrıca tüzük değişikliği kapsamında Altınel otelde iki günlük TEMAD tüzük kurultayı düzenledi.

17 Ekim Astsubaylar Günü kutlama programı ve tüzük kurultayına katılan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölbaşı Şube Başkanı Erdal Aydoğdu yaptığı açıklamada “

Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölbaşı Şubesi TEMAD Genel Merkezi ve 100’e yakın şube katılımıyla “17 Ekim Astsubaylar Günü’nü anıtkabir çelenk koyarak ve gazi ordu evi resepsiyonuna katılım sağlayarak kutladı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölbaşı Şube Başkanı Erdal Aydoğdu yaptığı açıklamada;

“Çalışılanı, emeklisi, bine yakın astsubay meslektaşımız aileleri ile Gölbaşı’mıza renk ve zenginlik katmaktadır. Gölbaşımızda ikamet eden tüm astsubaylarımızın “17 Ekim Astsubaylar Günü” kutlu olsun. Astsubaylarımızın aileleri ile sıhhat ve huzur içinde yaşamalarını temenni ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Şehit Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve diğer hayata irtihal etmiş olan tüm meslektaşlarımı rahmetle yâd ediyorum. Gazi Astsubaylarımıza da minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şubelerimizin katılımıyla Altınel otelde yaptığımız iki günlük TEMAD tüzük kurultayı çalışması da derneğimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun”  dedi.