Gölbaşı'nın Sevilen Esnafı Serhat Aydın, BBP Meclis Üyeliği İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Gerçekleştirdi

Gölbaşı ilçesinin sevilen esnaflarından biri olan Serhat Aydın, Büyük Birlik Partisi (BBP) Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunu bugün BBP İlçe binasında gerçekleştirdi. Başkan Orhan Şahin'e bizzat başvurusunu ileten Aydın, ilçesine hizmet etmek ve vatandaşların taleplerine kulak vermek amacıyla bu sorumluluğu üstlenmeye karar verdiğini belirtti.

Aydın, başvuru sonrasında yaptığı açıklamada, "Gölbaşı'nı daha iyi bir yer haline getirmek, halkımızın yaşam kalitesini artırmak için aday adaylığımı açıklıyorum. Yıllardır bu güzel ilçede esnaflık yapıyorum ve buranın dinamiklerine hakimim. Hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm bulmak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Ayrıca, Serhat Aydın, "Gökhan Koçak, bu seçimde başkan olarak seçilecek ve ilçemize yeni bir vizyon kazandıracak. Onun liderliğinde Gölbaşı daha da güzelleşecek. Ben de kendi alanımda ve meclis üyeliği görevinde Gökhan Koçak'ın liderliğine destek olmak istiyorum" şeklinde konuştu.