2024 yerel seçimleri için Gölbaşı Seğmenler Mahallesi Muhtar Adayı Feridun Yılmaz ve aza adayları, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Muhtar adayı Feridun Yılmaz ve ekibi, mahalle sakinleri ile yakın temas halinde. Esnafları tek tek ziyaret eden Yılmaz, vatandaşlarla birebir buluşarak destek taleplerini iletiyor.

Gerçekleştirdiği seçim çalışmaları hakkında gazetemizin sorularını yanıtlayan Seğmenler Mahallesi Muhtar Adayı Feridun Yılmaz, genç ve dinamik bir kadro ile mahallenin sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

Muhtar Adayı Olmaktaki Amacınız Nedir?

Muhtar Adayı Olmaktaki Amacımız Mahallemizin Özlemiş Olduğu Hizmetlerle İlçe Halkını Buluşturarak Sosyal Muhtarlık Profilini Halkımıza Göstermektir. Bunları Yaparken de Herhangi Bir Menfaat Gözetmeksizin Tamamıyla Gönüllülük Esasına Dayalı Olarak Hizmetlerimizi Gerçekleştireceğiz.

 Muhtar Adaylığını Açıkladığınız Andan İtibaren Ne Gibi Çalışmalar Yaptınız?

Muhtar Adaylığımızı Açıkladığımız Andan İtibaren İlk Olarak Mahallemizde İkamet vatandaşları Ziyaret Ederek Çalışmalarımıza Başladık. Akşam Ev Toplantıları Düzenledik. Ellerini Sıktık. Gönüllerini Aldık.

 Yaptığınız Çalışmalarda Seçmenlerinizden Ne Gibi Tepkiler Aldınız?

Öncelikle Bizim Bir Ticari hayatımız var yaptığımız iş gereği zaten hemşerilerimizle bir aradayız Sağ olsunlar Bizlere evlerini gönüllerini açtılar Onlara Sizlerin Huzurunda Teşekkür Ediyorum. Hamdolsun Büyük Bir Teveccühle Seçim Çalışmalarımızı Yürütüyoruz Son Güne Kadarda Yürütmeye Devam Edeceğiz.

 Seçilirseniz Ne Gibi Projeleriniz Var?

Bizim öncelikle Projelerimiz Sosyal Sorumluluk Projeleridir. Muhtarlık Makamının Direk Olarak Verdiği Hizmet Yok Denecek Kadar Azdır. Ama Ben Yinede Birkaç Projeden Bahsedeyim. Öncelikle Mahallemize Bir Dernek Kazandırıp 100 gencimize burs imkânı sağlamayı hedefliyorum. Maddi hiçbir beklentim yok. Seçildiğim takdirde buradan gelen maaşın tamamını durumu iyi olmayan öğrencilere burs olarak vereceğim. Sürekli Olarak Hayırsever İşadamlarına Ulaşarak İhtiyaç sahipleri ve Hayırsever vatandaşlarımız Arasında Köprü vazifesi Kuracağız. Bizleri Yetiştiren değerli büyüklerimiz ve yaşlılarımızın Bizlere ulaşmaları halinde bu işlemlerin takipçisi olacağız. En Önemlisi Ulaşılabilir bir muhtar olacağız 7 gün 24 saat Kesintisiz Hizmet vereceğiz.

 Diğer Adaylar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Mahallemize Hizmet Noktasında Mevcut Muhtarımız ve Daha Önceden Mahallemize Emeği Geçen Tüm Muhtarlarımıza Selamlarımı Sunuyorum. Onlar Ellerinden Gelen Hizmeti Yaptılar Ama Biz Daha iyisini yapmak için Kollarımızı Sıvadık ve Yaşlısıyla Genciyle Kadınıyla Erkeğiyle Bir Bütün Halinde Mahallemizi Temsil Etmeye Geliyoruz. Biz Rakip Değiliz Aksine Mahallemize Hizmet Noktasında Birbirleri ile Yarışan Yarışçılarız. Yani Kardeşiz. Tüm Muhtar Adayı Kardeşlerimize Başarılar Diliyorum.

Allah Nasip Ederse Seçildiğiniz Andan İtibaren Neler Yapacaksınız

Hiç Vakit Kaybetmeden Mahalle Halkımızla Kucaklaşarak Onların İyi Günlerinde Kötü Günlerinde Yanında Olacağız Onların Hizmetkârı Olacağız Sadece Seçim Zamanı Değil Hizmet Süremiz Boyunca da bunları Aksatmadan Yapacağım

Seçmenlerinize İletmek İstediğiniz Mesaj var mıdır?

Sevgili Mahalle Sakinlerimize Sesleniyorum Bizim Yapacağımız Hizmetlerden Asla Şüpheniz Olmasın Biz Muhtarlığı Bir Adanmışlık Vazifesi Olarak Görüyoruz. Asla Maddiyat veya başka Bir menfaat Gözetmeksizin önce Allah’ın rızası ve mahalle halkımızın Gönüllerini Kazanmak İçin var gücümüzle çalışacağız Elimizi Taşın Altına Tereddüt Etmeden Koyacağız. Sözümüz Söz.