Yaz ayları boyunca yol yenileme seferberliği yapan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak geçen kış aylarını fırsata çevirerek ilçe sokaklarını, daha konforlu, modern ve güvenli hale getirmeye devam ediyor.

 

‘‘Kırsal, merkez fark etmeksizin ilçemizin her noktasına dokunuyoruz ve yeniliyoruz’’

Yol yenileme çalışmalarına yaz kış demeden devam ettiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yollarımızın kalitesini yükseltiyor, sokaklarımızı modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Kırsal, merkez fark etmeksizin ilçemizin her noktasına dokunuyoruz ve yeniliyoruz. Kış şartları izin verdiği sürece hem merkezde hem kırsalda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Hizmetlerimizi gelişi güzel değil belli bir koordinasyon ve planlama dâhilinde hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Bütün mahallelerimizi güzelleştirme ve değiştirme çalışmalarımızı yaz kış demeden aralıksız sürdüreceğiz’’ dedi.

 

Asfalt serimi ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsim normalleri üzerinde sıcak geçen kış aylarında Sirkeli Mahallesinde bulunan sokaklarda asfalt serim çalışmalarını yoğunlaştırdı.