Başkan Çetin’in talimatları doğrultusunda Kültür İşleri Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşecek olan etkinliklerde tiyatro oyunları, Mühendisler Etkinliği, Ahşap Boyama Etkinliği, Kapla Etkinliği, Mandala Atölyesi,Yaramaz Kukla Fiko, Şakacı Aslan, Şaşkın Köpek Ponkit, Renkler Dünyası, Bubble Şov, Sihirbaz Şov, Balon Şov Bilim Şov, Hacivat Karagöz Şov ve Sihirli Kum Atölyesi gibi dolu dolu etkinlik programı hazırladı.

 ‘‘Dolu dolu bir ara tatil sizleri bekliyor’’

Çocuklar için eğitici, öğretici ve eğlenceli dolu etkinlik programları hazırladıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar’ın çocukları çok şanslı. Tabi ki velilerimiz de çok mutlu. Çok çalışarak başarılı bir dönem geçiren çocuklarımızın yarıyıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla dolu dolu bir sömestr tatil programı hazırladık. Çünkü çocukların güldüğü bir yerde ilçemizin de daha mutlu olacağına inanıyoruz. Etkinlik dolu günleri kaçırmamak adına lütfen programları not alın’’ dedi.

Okulların 2 haftalık sömestr tatiline girmesi ile birlikte Pursaklar Yaşam Merkezi, Saray Kültür Merkezi, Altınova Mahalle Konağı, Sirkeli Mahalle Konağı ve Karşıyaka Mahalle Konağında her gün farklı etkinlikler çocuklarla buluşacak.