Pursaklar'da Çocuklar Sporla Dolu Bir Yaz Dönemi Geçirdi

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları projesi kapsamında farklı branşlarda eğitim alan 2883 öğrenci kursları başarıyla tamamladı.

Pursaklar Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Yaz Spor Okulları ile çocukların spor yapabilmeleri, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine de katkı sağlamak için sportif aktivitelerle dolu dolu bir yaz dönemi geçirmelerini sağladı.

Profesyonel eğitmenler tarafından, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri, futbol, basketbol, voleybol sporları başta olmak üzere birçok spor dalında verilen eğitimlerle 7-14 yaş aralığındaki 2883 öğrenciye eğitim verilerek, yaz boyunca gelişim sağlayan çocuklar, kurslarını başarıyla tamamladı.

‘‘Öncelikli amacımız çocuklarımızın nitelikli spor eğitimleri alarak donanımlı bireyler olarak yetişmesidir’’

Farklı branşlarda tam 2883 öğrencinin Yaz Spor Okulu kurslarını başarıyla tamamladığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin;  ‘‘Pursaklar Belediyesi olarak her yaz devam ettirdiğimiz Yaz Spor Okullarının bu yıl da sonuna geldik. Bu kurslarımızda çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmek, onların yürüyeceği yolda ilk adımlarını beraber atmak bizim için çok kıymetli oldu. Öncelikli amacımız çocuklarımızın nitelikli spor eğitimleri alarak donanımlı bireyler olarak yetişmesidir. Ne kadar çok çocuğumuzu sporla tanıştırırsak geleceğe o denli güvenle bakabiliriz. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Hepinizi tebrik ediyorum genç yetenekler’’ dedi.