Ankara’nın Pursaklar İlçesinde, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Hizmet İş Sendikası ile imzalanan ek protokol ile belediye işçilerine ek zam yaptı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Hak-İş Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy arasında imzalanan ek protokolün ardından belediye işçilerine ek zam yapıldı.

Hizmet İş Sendikası ile imzalanan ek protokolün ardından Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediye Başkanlığı önünde yüzlerce belediye personelinin büyük sevgisi ve alkışları ile karşılandı.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, görev süreleri boyunca personelin maaş zammı ve sosyal haklardan en üst düzeyde faydalanmaları için tüm imkânlarını seferber ettiklerini söyledi.  

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin “ Pursaklar Belediyesi olarak işçilerimizin haklarını gözeten bir anlayışla çalışıyoruz. Bizim maaşlarımız Türkiye ortalamasının altında kalmayacak iddiası ile belediyecilik yapıyoruz. Son dönemde diğer belediyeler ve kamu kurumlarında maaşların artığını gördük bizde geri kalmamak adına ek protokol yaparak, işçilerimizin hayat şartlarını biraz daha kolaylaştırmaya gayret ettik. Bizim patronumuz bu aziz millet, burayı bir emanet yeri olarak görüyoruz. Halkımızın emanetine sahip çıkıyoruz. Bir taraftan eser yapacaksınız, halkın ihtiyaçlarını karşılayacaksınız ve çalışanların hakkını vereceksiniz. Bunları biz bir denge içinde buraya kadar getirdik. Pursaklar Belediyesi yatırım noktasında sürekli kendinden bahsettiren bir noktadadır. Biz bu yatırımı çalışma arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Bir taraftan yatırımı yükselterek diğer taraftan çalışma arkadaşlarımızı memnun ederek, güzel bir belediyecilik anlayışı ortaya koyuyoruz’’ dedi.