Pursaklar Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrencilere destek olmak, eğitimlerine destek vermek ve sınavlarda başarılı olabilmeleri için TYT, AYT ve LGS soru bankası kitaplarının dağıtımına başladı.

Her sene olduğu gibi öğrencilerin kaynak çeşitliliğini artırmak için yardımcı kitap desteğinde bulunan Pursaklar Belediyesi, öğrencilere destek olmak amacıyla yürütülen çalışma kapsamında, öğrencilere TYT, AYT ve LGS soru bankası kitap desteğine devam ediyor.

Kitapların dağıtımına başlandığı Pursaklar Yaşam Merkezini ziyaret ederek soru kitapçıklarını inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocukları ve gençleri kitaplarını almaya davet etti.

‘‘HEDEFLERİNİZE ULAŞMANIZI CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM’’

Gençlerin ve çocukların hedeflerine bir adım daha yaklaşmaları için TYT, AYT ve LGS tüm dersler soru bankası kitap desteği verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Her sene olduğu gibi bu sene de sizler için hazırlığımızı yaptık. Üniversite ve liseye geçiş sınavına hazırlanan genç kardeşlerim, TYT, AYT ve LGS tüm dersler soru bankası kitaplarınızı Yaşam Merkezinden alabilirsiniz. Duymayan arkadaşlarınıza haber verin. Hedeflerinize ulaşmanızı canı gönülden istiyorum. Belediye olarak elimizden geldiği sürece sizlere destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.