GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-05-2023 12:05

Pursaklar Bahar Çiçekleri ile süsleniyor

Yeşil alan miktarı her geçen yıl artıran Pursaklar Belediyesi, park ve bahçelere ektiği rengârenk bahar çiçekleri süslüyor.

Pursaklar Bahar Çiçekleri ile süsleniyor

Yeşil alan miktarı her geçen yıl artıran Pursaklar Belediyesi,  park ve bahçelere ektiği rengârenk bahar çiçekleri süslüyor.

Yaz aylarında vatandaşlara bahar çiçekleri ile görsel bir şölen hazırlamak için büyük çaba sarf eden Pursaklar Belediyesi, cıvıl cıvıl, rengârenk çiçekleri toprakla buluşturuyor.

‘‘İlçemizi her mevsim daha güzel ve daha rengârenk olması için mevsimine uygun çiçeklerle süslüyoruz’’

Her yıl yeşil alanların yenilenmesi ve zenginleştirilmesi için çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Pursaklarımızı ülkemizin en yeşil ve en renkli kentlerinden biri haline getirmek için ağaç dikimleri başta olmak üzere çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. İlçemizi her mevsim daha güzel ve daha rengârenk olması için mevsimine uygun çiçeklerle süslüyoruz. Özellikle hemşehrilerimizin ortak kullanım alanları olan parklarımızda çeşitli bitki ve çiçekleri toprakla buluşturuyoruz. Vatandaşlarımızın daha ferah ortamlarda vakit geçirmeleri adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İlçeyi baştan aşağı mevsimine uygun çiçeklerle süsleyen Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanlara görsel açıdan zenginlik katacak olan peyzaj çalışmalarını aralıksız devam edeceklerini bildirdi.

AdminAdmin